2018. július. 20. péntek

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat

A www.inventum.hu weboldal adatvédelmi és adatkezelési nyilatkozata

Nyilatkozat a személyes adatok védelméről

1. A szervereink által automatikusan naplózott információk
Szervereink automatikusan regisztrálják felhasználóink IP-címét, az általuk használt operációs rendszer és böngészőprogram típusát és néhány más információt. Ezeket az információkat kizárólag összesített és feldolgozott (aggregált) formában hasznosítjuk, szolgáltatásaink esetleges hibáinak kijavítása, minőségük javítása érdekében és statisztikai célokra. Ezen adatokat a felhasználók által megadott egyéb adatokkal semmilyen formában nem kapcsoljuk össze.

2. Regisztráció során rendelkezésünkre bocsátott és a felhasználók egyedi elérésére alkalmas adatok
A hírlevélre feliratkozók és a konferenciákra jelentkezők egyedi elérésére alkalmas adatokat kizárólag a feliratkozó, illetőleg a jelentkező (megrendelő) által előzetesen jóváhagyott célra (hírlevél küldésére, illetőleg a konferencián való részvétellel kapcsolatosan), a cél által meghatározott korlátok között kezeljük és vesszük igénybe. A jelzett adatokat előzetes írásbeli engedély nélkül (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) illetéktelen harmadik személy részére nem adjuk át. Amennyiben a konferencián való részvétel megszervezésével, illetőleg a részvétel színvonalának biztosításával, vagy esetleg szolgáltatásaink körének bővítésével kapcsolatos feladataink ezt szükségessé teszik, a Hírlevélen kívül egyéb tájékoztató anyagokat küldünk partnereinknek. Az inventum.hu szolgáltatásainak igénybevétele során tudomásunkra jutó és a fentiek szerint kezelt személyes adatokat semmilyen módon nem kapcsoljuk össze más honlapok használata során keletkező adatokkal.

3. A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatok
A felhasználók fizikai elérésére alkalmas adatokat kizárólag akkor gyűjtünk, ha az adott szolgáltatás jellege ezt nélkülözhetetlenné teszi (például értékesítés). Adatokat kizárólag a felhasználó által előzetesen jóváhagyott célra (pl. elektromos hírlevél kiküldése) vesszük igénybe, azokat (a törvényben előírt kivételektől eltekintve) harmadik fél részére semmilyen körülmények között nem adjuk át.

4. Linkek
Szolgáltatásaink olyan kapcsolódási pontot (linket) tartalmazhatnak, amely más szolgáltatók oldalaira vezet. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az Inventum Tudástár Kft. nem vállal felelősséget.