2018. március. 20. kedd

A nemzeti köznevelésről szóló 2011. évi CXC. törvény aktuális változásai adják a 2017/2018. tanévi pedagógiai munka szervezésének legfontosabb sorvezetőjét. A jogszabály-módosítások az intézményi gyakorlatban a tanév egészét átfogják, érintik az alapdokumentumok körét, de legfőképpen strukturálják azokat a teendőket, amelyek a munkaterv megvalósításából fakadnak.

Bizonytalanság, időrabló utánajárás, céltalan töprengés helyett egyértelmű iránymutatást keres az új szabályok alkalmazásához?

„A köznevelési törvény 2017/2018. tanévet meghatározó módosításai” című műhelykonferencia és a hozzá kapcsolódó kézikönyv olyan széles körű útmutatást biztosít az intézményvezetés számára, amely magába foglalja a köznevelés igazgatásának újdonságai mellett a gyermekvédelmi igazgatás, a közigazgatási hatósági és peres eljárás szabályozása, a köznevelési intézményekben való foglalkoztatás, a területi államigazgatás kérdésköreit is. A változások jelentős része 2018. január 1-jén és április 1-jén lép hatályba, míg a következő tanévre való felkészülés jegyében bírnak különös relevanciával a 2018/2019. tanévben alkalmazásra kerülő változások.

Időpont és helyszín

Előkészítés alatt!

 

Jelentkezés a konferenciára

Következő szakmai rendezvényünk szervezés alatt!

 Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok