2020. augusztus. 11. kedd

Kiadvány a köznevelési törvény változásairól

Már kapható hiánypótló kézikönyvünk, amely jól tematizált, ütemezett cselekvési tervként, útmutatóként segíti a köznevelési intézmények vezetőit 2018-ban.

„A köznevelési törvény 2017/2018. tanévet meghatározó módosításai” című kiadvány a köznevelési intézmények vezetői, pedagógusai számára kíván mindazon jogszabályi változások értelmezéséhez segítséget nyújtani, amelyek a 2017/2018. tanévben, vagy 2017 nyarán, illetve az előző tanév tanítási évének végén léptek vagy lépnek hatályba és érdemi alkalmazásukra most kerül sor.
A 2017/2018. tanév során már alkalmazandó szabályok bemutatásán felül a kézikönyv kitér azokra a teendőkre is, amelyek a következő tanév előkészítése tekintetében fontosak. Hangsúlyozzuk, hogy nem kizárólag a normaszöveg-módosításokat ismertetjük kiadványunkban. A nóvumok mellett az azok megértését szolgáló jogszabályi háttérkörnyezetet is elemezzük a meg nem változtatott szabályoknak az értelmezéshez szükséges mértékben történő ismertetésével.

A kiadvány szerzője Kozák András köznevelési szakértő. A kézikönyv tartalomjegyzékét ide kattintva töltheti le.

A kiadványhoz kapcsolódóan interaktív szakmai műhelykonferenciát szervezünk, amely további segítséget jelent a napi feladatok terén.

Rendelje meg kézikönyvünket és válassza az egyértelmű útmutatást az új szabályok alkalmazásához!

Megrendelés

konyvkep20172

Vegye kézbe az útmutatót a 2017/2018-as tanévhez!

Megrendelés