2022. szeptember. 29. csütörtök

Egyértelmű útmutatást szeretne, hogy mi a különbség az otthoni és a közösségi használatú játszótéri eszközök előírásai között? Milyen nyilvántartási kötelezettségei vannak az intézményeknek, milyen bejelentést kell megtenni és kinek a játszóterekkel kapcsolatban? A fogyasztóvédelmi hatóság milyen módon ellenőriz, mik szükségesek az ellenőrzéshez? Hány évente kell külső céggel az ellenőrzést elvégeztetni?

A „Játszóterek, kültéri játékok üzemeltetésének szabályai” című szakmai konferencián részletesen bemutatjuk a közoktatási intézményekre és a helyi önkormányzatokra  vonatkozó előírásokat, az aktuális tudnivalókat. Szakmai rendezvényünkön egyértelmű és gyakorlatias iránymutatást biztosítunk az intézményvezetés és a fenntartók számára az érvényes előírásokról és a napi működés közben várhatóan felmerülő  megválaszolandó kérdésekről. Konferenciánkon konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a törvényi előírásokat és a lényeges tudnivalókat.

A konferencia részletes tematikáját ide kattintva töltheti le.

2022.október 11-i rendezvényünk előadója Mészáros Balázsjátszótér szabványügyi szakértő, a Munkabiztonsági és Foglalkozásegészségügyi Szakemberek Egyesületének elnöke.

Legyen tisztában az Önre vonatkozó szabályokkal!

Időpont és helyszín

2022. október 11.

1081 Budapest, Szilágyi utca 3. 1./3. vagy online részvételi lehetőség

Jelentkezés a konferenciára

Első a biztonság!

 Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok