2024. április. 22. hétfő

FAR Akadémia

A Felnőttképzési Adatszolgáltatási Rendszer (FAR) sajátosságait érdemes a hatékony használat érdekében alaposan áttekinteni.

A könnyű kezelhetőség érdekében szervezzük meg a „FAR Akadémia” című felnőttképzési műhelykonferenciánkat. A konferencia keretében nem csak a funkciókat, hanem azok jogszabályi alapjait, felhasználói eseteit is bemutatjuk, megkönnyítve ezzel az alkalmazás használatát. Műhelykonferenciánk azoknak szól, akik szerepelnek a FAR-ban, mint felnőttképzők, vagy tervezik, hogy nyilvántartásba vetetik, engedélyeztetik tevékenységüket felnőttképzőként. A program természetesen nem csak az új funkciókra tér ki, hanem áttekintetjük a FAR valamennyi működési elemét, azok célját, alkalmazhatóságát.

Online műhelykonferenciánkat 2024. május 22-én rendezzük meg. A konferencia előadója Bertalan Tamás felnőttképzési szakértő. A rendezvényen konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a releváns témaköröket. Az online közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

A műhelykonferencia részletes tematikáját ide kattintva töltheti le.

Vegyen részt online szakmai programunkon és könnyítse meg adminisztrációs terheit!

Jelentkezés a képzésre

Felnőttképzési adatszolgáltatás gyorsan, hatékonyan!

 Jelentkezés