2023. február. 7. kedd

Tudásesszencia

Milyen, jogszabályban meghatározott kötelezettségek vonatkoznak a felnőttképzési nyilvántartásban szereplő személyekre, szervezetekre? Ezek nem teljesítése esetén milyen lehetséges következményekkel kell számolni? Hogyan kell használni a Felnőttképzés adatszolgáltatási rendszerét (FAR)? Mi változott a FAR-ban?

A „Tudásesszencia” című felnőttképzési konferenciánk a bejelentés alapján felnőttképzést folytató, a felnőttképzési nyilvántartásban szereplő felnőttképzőknek szól. Online szakmai rendezvényünkön áttekintjük és megmagyarázzuk a jogszabályi előírásokat, így segítve a szükséges lépések megtételét, a hatékony felkészülést. Rendezvényünk súlyponti témakörei a következők:

  • A felnőttképzési és szakképzés rendszere – szakképzés és felnőttképzési szabályozás
  • A belső képzés és a bejelentés alapján folytatott felnőttképzési tevékenységre vonatkozó szabályok áttekintése és a tevékenység ellenőrzése

Online koferenciánkat 2023. március 7-én rendezzük meg. A szakmai rendezvény részletes programját ide kattintva töltheti le.

A konferenciát Bertalan Tamás felnőttképzési szakértő tartja. A rendezvényen konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a releváns témaköröket.

Vegyen részt szakmai rendezvényünkön és segítünk a jogszabályoknak megfelelő működésben!

Jelentkezés a képzésre

Időpont: 2023. március 7. 9.30-12.45

bejelentkezés: 9.00-től

Részvételi mód: webkonferencia online részvétellel

 Jelentkezés