2018. szeptember. 18. kedd

Megismerné a játék adta lehetőségeket a figyelem és a viselkedés fejlesztéséhez az óvodában? Áttekintené a 2019. évi költségvetési törvényben a köznevelési intézményekre vonatkozó változásokat? Áttekintené az óvodafenntartó lehetőségeit a hátrányos helyzetű gyermekek esélyeinek növelésében? Segítséget kapna az autizmus spektrumzavarral diagnosztizált gyerekek integrációjához?

A „Tudásminta” című szakmai konferencián részletes ismertetést nyújtunk az új jogszabályi előírásokról, az aktuális tudnivalókról, az óvodai nevelés szakmai kérdéseiről. A rendezvény középpontjában az új tanév óvodákat érintő jogszabályi változásai állnak. Dr. Páli Judit előadásában részletesen bemutatjuk a figyelem és a viselkedés fejlesztésének idegrendszeri hátterét, a játékhoz kapcsolódó fejlesztési lehetőségeket. Elemezzük ezen túl az óvodafenntartó lehetőségeit a hátrányos helyzetű gyermekek esélyeinek növelésében, valamint segítséget, gyakorlati tanácsokat adunk az autizmus spektrumzavarral diagnosztizált gyermekek integrációjához.

2018. október 3-i szakmai konferenciánkon sokrétű szakmai segítséget adunk az időszerű feladatok megoldásához. A rendezvényen színtiszta óvodai program keretében mutatjuk be az újdonságokat és a mindennapi munka szempontjából fontos tudnivalókat. Előadóink: Kozák András, Dr. Krizsai Anita, Dr. Páli Judit és Szári Laura.

A konferencia részletes programját ide kattintva töltheti le.

Jöjjön el szakmai rendezvényünkre és óvodára szabott mintát kötünk az aktualitásokból!

 

Időpont és helyszín

2018. október 3.

Nyíregyháza, Vikár Sándor Zeneiskola

(4400 Nyíregyháza, Kürt u. 5-11.)

Jelentkezés a konferenciára

Láthatóvá tesszük az óvodai nevelésben fontos új összefüggéseket!  

 Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább az óvodai hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok