2024. február. 25. vasárnap

Elfogadta az Országgyűlés a a szakképzési törvény módosítását, valamint napirenden van  a végrehajtási rendeletének változása is. A szabályozás változása  a duális szakképzési rendszer hatékonyságának erősítését szolgálja. A duális képzés a munkáltatók és a szakképző intézmények  szoros együttműködésében valósulhat meg. Mind a tanulói, felnőttképzési jogviszonyt létesítő szakképző intézmény, mind pedig a munkaadó oldaláról fontos a gyakorlati tapasztalatok tükrében megvizsgálni a duális képzés szervezési, lebonyolítási, jogi, finanszírozási kérdéseit.

Szakmai rendezvényünk célja a duális képzésben rejlő lehetőségek, és munkaadóként a bekapcsolódással, illetve a részvétellel kapcsolatos teendők gyakorlatias bemutatása, valamint a jogszabályi változásokból adódó újdonságok számbavétele.

A „Duális képzés 2023 – aktualitások munkáltatói szemszögből” című konferenciánkon áttekintjük az időszerű kérdéseket és bemutatjuk a legjobb gyakorlat alkalmazását. 2023. június 21-i rendezvényünk során konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a legfontosabb témaköröket.

Szakmai konferenciánk részletes tematikáját ide kattintva töltheti le.

Előadóink: Balogh Csaba (intézményvezető, Tesco Akadémia), Elek Csaba (szakképzési szakértő, főigazgató, Budapesti Komplex Szakképzési Centrum),  Major-Pomozi Barbara (szakoktató, Tesco Akadémia) és László Gábor (projektmenedzser; Tesco Akadémia).

Vegyen részt szakmai programunkon és jól illeszkedő megoldásokat adunk a napi gyakorlat kérdéseire!

Időpont és helyszín

2023. június 21.

1081 Budapest, Szilágyi utca 3. 1./3.,  vagy online részvételi lehetőség

Jelentkezés a képzésre

Aktuális szakmai tudnivalók munkáltatóknak

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a Cégvezetés hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok