2023. február. 7. kedd

A foglakoztatási helyzet évek óta azt mutatja, hogy egyre nagyobb kihívás megfelelően képzett, motivált, a munkaadó iránt elkötelezett munkavállalókat találni. Ebben ad segítséget a duális szakképzés megújult rendszere.

A duális képzés a munkáltatók és a szakképző intézmények  szoros együttműködésében valósulhat meg. Mind a tanulói, felnőttképzési jogviszonyt létesítő szakképző intézmény, mind pedig a munkaadó oldaláról fontos a gyakorlati tapasztalatok tükrében megvizsgálni a duális képzés szervezési, lebonyolítási, jogi, finanszírozási kérdéseit.

Szakmai rendezvényünk célja a duális képzésben rejlő lehetőségek, és munkaadóként a bekapcsolódással, illetve a részvétellel kapcsolatos teendők gyakorlatias bemutatása volt.

A „Duális képzés 2022 – aktualitások munkáltatói szemszögből” című konferenciánkon áttekintettük az időszerű kérdéseket és bemutattuk a legjobb gyakorlat alkalmazását. 2022. május 3-i rendezvényünk során konzultációs lehetőséget is biztosítva jártuk körbe a legfontosabb témaköröket.

Előadóink: Balogh Csaba (intézményvezető, Tesco Akadémia), Elek Csaba (szakképzési szakértő, főigazgató helyettes, Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum),  Henk Bernadett (projektmenedzser, Tesco Akadémia) és László Gábor (projektmenedzser; Tesco Akadémia) voltak.

Időpont és helyszín

Szervezés alatt!

Jelentkezés a képzésre

Következő rendezvényünk előkészítés alatt!

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a Cégvezetés hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok