2021. november. 27. szombat

Egy olyan, 200 milliárd Ft-os keretösszegű pályázati lehetőség nyílik meg hamarosan a mikro-, kis- és középvállalkozások részére, amelyre Budapest kivételével szinte az egész országból lehet pályázni. A jelentős összegű, részben vissza nem térítendő pályázaton való részvételt a vállalkozások vezetőinek érdemes stratégiai döntésként kezelni. Ebben segít szakmai rendezvényünk, amelynek homlokterében az eredményes pályázat kérdései állnak. Online programunkon részletes útmutatót és ötleteket adunk, hogyan lehet sikeresen pályázni a GINOP Plusz-1.2.1–es és hasonló pályázati konstrukciókban.

„A pályázati navigátor” című online konferenciánkon áttekintjük a pályázati konstrukció fő jellemzőit és hathatós segítséget nyújtunk a pályázat elkészítése és megvalósítása során felmerülő kérdések gyors megoldásához. 2021. április 27-i rendezvényük során konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a legfontosabb témaköröket.

A konferencia részletes tematikáját ide kattintva töltheti le.

Előadóink Dr. Zsuffa Ákos és Rózsa Miklós pályázati szakértők.

A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Igényelje Ön is a rugalmas támogatási lehetőséget és segítünk, hogy révbe érhessen pályázatával!

Időpont és helyszín

2021. április 27. 9.30-13.00 (belépés 9.15-től)

webkonferencia online részvétellel

Jelentkezés a képzésre

Egyértelmű útmutatót szeretne az új támogatásokhoz?

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a Cégvezetés hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok