2021. november. 27. szombat

Áttekintené az aktuális jogszabályi változásokat és a hozzájuk kapcsolódó, az intézményvezetés számára megoldandó feladatokat? Egyértelmű képet szeretne az óvodai játszóterek biztonságával összefüggő követelményekről és felelősségi körökről? Útmutatót kapna az SNI-s gyermekek fejlesztésének tapasztalatairól? Feltérképezné az együttműködési lehetőségeket a hátrányos helyzet enyhítése érdekében?

Az „Őszi Tudástérkép” című szakmai konferencián részletes ismertetést nyújtunk a változó jogszabályi előírásokról, az aktuális tudnivalókról, az óvodai nevelés szakmai kérdéseiről.

A konferencia részletes programját ide kattintva töltheti le.

2021. november 23-i szakmai konferenciánkon sokrétű szakmai segítséget biztosítunk az időszerű feladatok megoldásához. A rendezvényen színtiszta óvodai program keretében mutatjuk be az újdonságokat és a mindennapi munka szempontjából fontos tudnivalókat.

Előadóink: Hargitai Katalin (gyógypedagógus, logopédus, szaktanácsadó), Kovács Erika (pedagógiai szakértő), Mészáros Balázs (a Munkabiztonsági és Foglalkozás-egészségügyi Szakemberek Egyesületének elnöke) és Szabadi Edit (intézményvezető-mesterpedagógus, oktatásmenedzsment – köznevelési-pedagógusminősítési -tanfelügyeleti-auditor szakértő).

Vegyen részt szakmai programunkon és minden fontos részlet a helyére kerül!

Időpont és helyszín

2021. november 23.

1081 Budapest, Szilágyi utca 3. 1./3., vagy online részvételi lehetőség

Jelentkezés a konferenciára

Színtiszta óvodai programot szeretne az újdonságokról és fontos tudnivalókról?  

 Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább az óvodai hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok