2020. november. 26. csütörtök

2019-ben megváltoztak a munkavédelmi képviselők képzésére vonatkozó jogszabályok. Ennek figyelembe vételével alakítottuk ki a 16 órás alapképzésre vonatkozó engedélyezett felnőttképzési programunkat, amelyben kiemelt hangsúlyt fektetünk a jogszabályi és szakmai aktualitásokra, és figyelembe vesszük a résztvevők érdeklődését, a delegáló szervezet tevékenységének jellegét is.

Az általunk kidolgozott tananyag, amit minden résztvevőnk megkap, konkrét támpontokat ad a hatékony napi munkavégzéshez. A képzést sikeresen befejező résztvevők számára tanúsítványt állítunk ki.

Képzésünk előadója Nesztinger Péter, igazságügyi munkabiztonsági szakértő, valamint dr. Madarász Gyula, orvos szaktanácsadó.

A munkavédelmi törvény értelmében a munkavédelmi képviselőnek a megválasztását követően egy éven belül 16 órás alapképzésen kell részt vennie.

2020. december 2-3-i alapképzésünk tematikáját ide kattintva töltheti le. A képzést a jelenlegi helyzetben online formában szervezzük meg. A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Válassza hatékony és költségkímélő megoldásunkat a jogszabálynak megfelelő alapképzés elvégzéséhez!

Időpont és helyszín

2020. december 2-3.

online képzés

Jelentkezés a képzésre

Használja ki Ön is az online képzési lehetőséget!

 Jelentkezés a képzésre

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a munkavédelmi hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok