2023. december. 3. vasárnap

A munkavédelmi képviselők alapvető feladata az egészséget nem veszélyeztető és biztonságos munkavégzéssel összefüggő munkavállalói jogok és érdekek megfelelő képviselete. A munkavédelmi képviselők képzésére vonatkozó megváltozott jogszabályok figyelembevételével alakítottuk ki a 16 órás alapképzésre vonatkozó engedélyezett felnőttképzési programunkat, amelyben kiemelt hangsúlyt fektetünk a jogszabályi és szakmai aktualitásokra, és figyelembe vesszük a résztvevők érdeklődését, a delegáló szervezet tevékenységének jellegét is. A képzést sikeresen befejező résztvevők számára tanúsítványt állítunk ki.

2023. november 13-i és 17-i képzésünk előadója Nesztinger Péter, igazságügyi munkabiztonsági szakértő, valamint dr. Madarász Gyula, orvos szaktanácsadó.

A munkavédelmi törvény értelmében a munkavédelmi képviselőnek a megválasztását követően egy éven belül 16 órás alapképzésen kell részt vennie.

Az alapképzés részletes tematikáját ide kattintva töltheti le.

A képzést a Felnőttképzési törvény és az Mvt. alapján személyes jelenlétet nem igénylő, online kontakt órás foglalkozás keretében szervezzük.Képzésünk így online közvetítéssel érhető el. A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk.

Felnőttképzési nyilvántartási számunk: B/2023/000321.

Válassza hatékony és költségkímélő megoldásunkat a jogszabálynak megfelelő alapképzés elvégzéséhez!

Időpont és helyszín

2023. november 13. és 17.

(A képzés első napja a korábban jelzettől eltérően nem november 16-a, hanem november 13-a.)

online képzés

Jelentkezés a képzésre

Döntsön hatékony és egyértelmű online képzésünk mellett!

 Jelentkezés a képzésre

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a munkavédelmi hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok