2024. május. 21. kedd

Milyen munkajogi kérdések és problémák adódnak a munkaerő-kölcsönzéssel kapcsolatban? Melyek a tanulmányi szerződés fontos tudnivalói, mikor nem lehet tanulmányi szerződést kötni a munkavállalóval? Milyen vitás kérdések merülhetnek fel a versenytilalmi megállapodásra vonatkozóan? Mire kell figyelemmel lenni a munkaidő megszervezésénél kötetlen és rugalmas munkarend, vagy részmunkaidő esetén? Mit kell tudni a rendkívüli munkaidő elszámolásáról?

Az „Aktuális munkajogi problémák és kérdések – gyakorlati válaszok” című konferencián lehetőséget biztosítunk a naprakész tájékozódáshoz, az érvényes törvényi előírások megismeréséhez és értelmezéséhez, valamint körüljárjuk a napi gyakorlatban előforduló problémás esetek megoldásait. Az előadás során konzultációs lehetőséget is nyújtva tárgyaljuk az időszerű munkajogi témaköröket.

2024. június 11-i szakmai rendezvényünk előadója Dr. Pál Lajos ügyvéd, c. egyetemi docens. A konferencia részletes programját ide kattintva töltheti le.

Rendezvényünkön a személyes jelenlét mellett online közvetítéssel is részt vehet. A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. (Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.)

Vegyen részt szakmai programunkon és igazodjon el könnyedén a munkajogi szabályok között!

Időpont és helyszín

2024. június 11.

Vendel Konferenciaközpont (1096 Budapest, Vendel u. 11.)

Jelentkezés a konferenciára

Válassza az egyértelmű iránymutatást a munkajogi szabályok értelmezéséhez!

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a munkajog hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok