2024. február. 25. vasárnap

Felnőttképzők ellenőrzése

A Pest Megyei Kormányhivatal 2024-ben is folyamatosan végzi a bejelentés és engedély alapján folytatott felnőttképzési tevékenység ellenőrzését. Az ellenőrzési tervben szereplő felnőttképzők mellett azokat is ellenőrzi  felnőttképzési államigazgatási szerv, akikkel kapcsolatban panasz, bejelentés érkezik. Továbbra is igaz, hogy csak az a felnőttképző érezheti magát biztonságban, amelyik a jogszabályi követelményeknek megfelelően működik.

Az ellenőrzésre készülő intézmények számára szervezzük meg a „Tudáskontroll: Jogszabályi előírások, felkészülés az ellenőrzésre, FAR tudnivalók című online műhelykonferenciánkat 2024. február 27-én. A szakmai rendezvényen a felnőttképzési ellenőrzés követelményrendszerének áttekintése mellett elemezzük az előző év felnőttképzőket közvetlenül érintő jogszabályi újdonságait és a FAR - felnőttképzési adatszolgáltatási rendszer - változásait.

Szakmai programunk azoknak szólt, akik szerepelnek a FAR-ban mint felnőttképzők, vagy tervezik, hogy nyilvántartásba vetetik, engedélyeztetik tevékenységüket felnőttképzőként.

A felkészítést tartó előadónk Bertalan Tamás felnőttképzési szakértő. A műhelykonferencia részletes programját ide kattintva töltheti le.

A jogszabályi követelmények ellenőrzési szempontú bemutatása segít a követelmények szervezeti szintű értelmezésében, a szükséges adminisztrációs, dokumentációs, minőségügyi tevékenységek átalakításában, optimalizálásban, akár az adminisztratív terhek csökkentésében is.

A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Vegyen részt szakmai programunkon és segítünk a jogszabályoknak megfelelő működésben!

Jelentkezés a képzésre

Időpont: 2024. február 27.

Részvételi mód: webkonferencia online részvétellel

Jelentkezés