2024. június. 24. hétfő

Felnőttképzők ellenőrzése

A Pest Megyei Kormányhivatal 2024-ben is folyamatosan végzi a bejelentés és engedély alapján folytatott felnőttképzési tevékenység ellenőrzését. Az ellenőrzési tervben szereplő felnőttképzők mellett azokat is ellenőrzi  felnőttképzési államigazgatási szerv, akikkel kapcsolatban panasz, bejelentés érkezik. Továbbra is igaz, hogy csak az a felnőttképző érezheti magát biztonságban, amelyik a jogszabályi követelményeknek megfelelően működik.

Az ellenőrzésre készülő intézmények számára szerveztük meg a „Tudáskontroll: Jogszabályi előírások, felkészülés az ellenőrzésre, FAR tudnivalók című online műhelykonferenciánkat 2024. február 27-én. A szakmai rendezvényen a felnőttképzési ellenőrzés követelményrendszerének áttekintése mellett elemeztük az előző év felnőttképzőket közvetlenül érintő jogszabályi újdonságait és a FAR - felnőttképzési adatszolgáltatási rendszer - változásait.

Szakmai programunk azoknak szólt, akik szerepelnek a FAR-ban mint felnőttképzők, vagy tervezik, hogy nyilvántartásba vetetik, engedélyeztetik tevékenységüket felnőttképzőként.

A felkészítést tartó előadónk Bertalan Tamás felnőttképzési szakértő volt.

A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használtuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Jelentkezés a képzésre

Következő rendezvényünk szervezés alatt!

Jelentkezés