2020. június. 3. szerda

A 70./2020. (III. 26.) Korm. rendelet módosítása május 27-étől megengedi a kontaktórás képzések és jelenléti modulzáró vizsgák megszervezését a járványügyi szabályok betartásával. Lehetőség nyílik a szakmai vizsgák megszervezésére is. Ezzel együtt fennmarad a lehetősége a távolléti oktatási forma alkalmazásának. A veszélyhelyzet megszüntetésére vonatkozó törvénytervezet szintén kitér a felnőttképzésre és a szakképzésre.  Az Országgyűlés várhatóan a közeljövőben elfogadja a felnőttképzési törvény módosítását a felnőttképzés támogatásáról és az adminisztrációs terhek mérsékléséről. Megjelentek az első képzési és kimeneti követelmények. Hamarosan már be lehet adni a programkövetelmény javaslatokat és kezdeményezni lehet a felnőttképzési tevékenység bejelentését, engedélyezését.

Olyan időket élünk, amikor nem csak a gyors informálódás, hanem a lehetőségek stratégiai átgondolása is nagyon fontos. Ebben is szeretnénk segíteni online szakmai rendezvényünkkel.

A „Rajtvonalon a felnőttképzés új rendszere” című szakmai konferencián áttekintjük és értelmezzük az új jogszabályi előírásokat, valamint konzultációs lehetőséget is biztosítva módot nyújtunk a felnőttképzők előtt álló lehetőségek stratégiai végiggondolására.

2020. június 9-i rendezvényünk előadói Bertalan Tamás (felnőttképzési szakértő, az Adultus Alapítvány kuratóriumának elnöke), Dr. Zsuffa Ákos (pályázati és felnőttképzési szakértő, a Felnőttképzők Szövetségének elnöke) és Dr. Henczi Lajos (andragógus, egyetemi oktató, az Adultus Alapítvány felnőttképzési szakértője).

Az online szakmai konferencia programját ide kattintva töltheti le. (A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.)

Regisztráljon szakmai rendezvényünkre és startoljon velünk nyerő pozícióból!


 

Időpont és helyszín

2020. június 9.

webkonferencia online részvétellel

Jelentkezés a konferenciára

Álljon felkészülten a rajtvonalhoz!

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok