2023. december. 3. vasárnap

Hamarosan tárgyalja az Országgyűlés a felnőttképzési törvény új módosítását!

Legújabb szakmai rendezvényünkön az időszerű jogszabályi változások áttekintése mellett részletesen foglalkozunk az aktuálisan elérhető támogatások, finanszírozási források kérdéskörével. Megvizsgáljuk, hogy a mikrotanúsítványok rendszere hogyan segítheti elő a felnőttképzők tartalmi megújulását. Bemutatunk továbbá egy olyan lehetőséget – az open badge technológián alapuló kitűzők rendszerét – amelyet bármely felnőttképző szabadon alkalmazhat felnőttképzési tevékenysége során.

A „Felnőttképzési előretekintés” című konferencián konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a felnőttképzők számára 2024-ben meghatározó jelentőségű témákat.

2023. december 14-i konferenciánk előadói: Bertalan Tamás, Cservék Judit, Dr. Farkas Éva, Zarka Dénes és Dr. Zsuffa Ákos. Szakmai rendezvényünk részletes tematikáját ide kattintva töltheti le.

A konferencián történő részvétel online közvetítéssel is lehetséges. A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Vegyen részt szakmai programunkon és pillantson be a 2024-es lehetőségek és elvárások közé!

Időpont és helyszín

2023. december 14.

Vendel Konferenciaközpont (1096 Budapest, Vendel u. 11.)

Jelentkezés a konferenciára

Fürkéssze ki a 2024-es aktualitásokat!

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok