2024. április. 22. hétfő

Legutóbbi szakmai rendezvényünkön az időszerű jogszabályi változások áttekintése mellett részletesen foglalkoztunk az aktuálisan elérhető támogatások, finanszírozási források kérdéskörével. Megvizsgáltuk, hogy a mikrotanúsítványok rendszere hogyan segítheti elő a felnőttképzők tartalmi megújulását. Bemutattunk továbbá egy olyan lehetőséget – az open badge technológián alapuló kitűzők rendszerét – amelyet bármely felnőttképző szabadon alkalmazhat felnőttképzési tevékenysége során.

A „Felnőttképzési előretekintés” című konferencián konzultációs lehetőséget is biztosítva jártuk körbe a felnőttképzők számára 2024-ben meghatározó jelentőségű témákat.

2023. december 14-i konferenciánk előadói: Bertalan Tamás, Cservék Judit, Dr. Farkas Éva, Zarka Dénes és Dr. Zsuffa Ákos voltak.

A konferencián történő részvétel online közvetítéssel is lehetséges volt. A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használtuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Időpont és helyszín

előkészítés alatt!

Jelentkezés a konferenciára

Következő rendezvényünk előkészítés alatt!

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok