2020. november. 26. csütörtök

Már az Országgyűlés előtt van a felnőttképzési törvény újabb módosítása! A várható jogszabályváltozások a finomhangolásról szólnak. Fontos ezért, hogy áttekintsük a szabályokat, mérlegeljük a lehetőségeket és – ahol lehet – javítsunk a működési hatékonyságon. A jogszabályi környezet értelmezése mellett lényeges a szakképzési törvény felnőttképzők számára kínált lehetőségeinek kihasználása, a megfelelő felnőttképzési programok kidolgozása. Nélkülözhetetlen a felnőttképzés finanszírozási lehetőségeinek ismerete, a támogatási rendszer változásainak nyomon követése.

A „Felnőttképzési előretekintés” című online szakmai konferencián az említett fő témakörökben nyújtunk eligazítást, bepillantást engedve a 2021-es trendek közé. 2020. december 10-i rendezvényünkön konzultációs lehetőséget is biztosítva nyújtunk támpontokat a jövő év eredményes megkezdéséhez. A szakmai konferencia részletes programját ide kattintva töltheti le.

Online rendezvényünk előadói Bertalan Tamás (felnőttképzési szakértő, az Adultus Alapítvány kuratóriumának elnöke), Dr. Farkas Éva (felnőttképzési szakértő, egyetemi oktató) és Dr. Zsuffa Ákos (pályázati és felnőttképzési szakértő, a Felnőttképzők Szövetségének elnöke) lesznek.

Vegyen részt szakmai programunkon és pillantson be a 2021-es elvárások és lehetőségek közé!

Időpont és helyszín

2020. 12.10. 9.30-13.20 (csatlakozás, megnyitó 9.15-től)

webkonferencia online részvétellel

Jelentkezés a konferenciára

Pontos képet szeretne a 2021-es előírásokról és lehetőségekről?

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok