2020. augusztus. 11. kedd

Áttekintené a felnőttképzők előtt álló adminisztrációs feladatokat és jogszabályi kötelezettségeket? Tisztában van vele, hogyan készítsünk programkövetelményből felnőttképzési programot? Felmérné, melyek a felnőttképzési adatszolgáltatási rendszer fő funkciói a jogszabályi követelmények alapján? Megismerné, hogyan adhatunk be programkövetelményt?

Legújabb rendezvényünkön egy felnőttképzési szakmai évnyitó konferencia keretében válaszoljuk meg az aktuális kérdéseket. A „Felnőttképzési szakasznyitány” című szakmai konferencián áttekintetjük és értelmezzük a jogszabályi előírásokat, valamint konzultációs lehetőséget is biztosítva segítséget nyújtunk az új helyzetre vonatkozó pragmatikus döntések meghozatalában.

2020. szeptember 16-i rendezvényünk előadói Bertalan Tamás (felnőttképzési szakértő, az Adultus Alapítvány kuratóriumának elnöke), Dr. Farkas Éva (felnőttképzési szakértő, egyetemi oktató), Dr. Henczi Lajos (andragógus, egyetemi oktató, az Adultus Alapítvány felnőttképzési szakértője) és Szabó András, az eKréta Zrt., üzletfejlesztési igazgatója.

A konferencia részletes tematikáját ide kattintva töltheti le. A rendezvényen online közvetítéssel is lehetséges a részvétel, a közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk.

Vegyen részt szakmai programunkon és segítünk tökéletesen levezényelni az új előírások gyakorlati alkalmazását!

Időpont és helyszín

2020. szeptember 16.

Vendel Konferenciaház (1096 Budapest, Vendel u. 11.)

 

Jelentkezés a konferenciára

Olyan könnyedén eligazodna az új előírások alkalmazásában, mintha csak kottából olvasná?

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok