2021. június. 14. hétfő

Beterjesztették az Országgyűlés elé a felnőttképzési törvény módosítását, amelyet várhatóan még június folyamán el is fogadnak. A törvénymódosítás apropóján a felnőttképzőknek lényeges áttekinteni a változásokat, kiegészítve más aktuális és fontos témákkal.

Mit tartalmaznak az aktuális jogszabályváltozások? Melyek a képzési hitellel kapcsolatos lényeges tudnivalók? Hogyan használhatóak a felnőttképzési tárgyú EU-s pályázati konstrukciók? Mi a felnőttképző szerepe a képesítő vizsgák előkészítésében, milyen együttműködés szükséges a vizsgaközpont és a felnőttképző között?

Az újdonságok áttekintését szolgálja a „Nyári ismeretfrissítő” című szakmai rendezvényünk, ahol bemutatjuk a jogszabályi változásokat és az aktualitásokat, az új pályázati lehetőségeket és a képesítő vizsgákkal kapcsolatos tudnivalókat is. A konferencián személyes és online részvételi lehetőséget is biztosítunk. 2021. július 2-i rendezvényünkön konzultációs lehetőséget nyújtva adunk segítséget az aktuális változások feldolgozásához és a pályázati lehetőségek kihasználásához.

Konferenciánk előadói Bertalan Tamás (felnőttképzési szakértő, az Adultus Alapítvány kuratóriumának elnöke), Elek Csaba (szakképzési szakértő, a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum főigazgató helyettese) és Dr. Zsuffa Ákos (felnőttképzési szakértő, Felnőttképzők Szövetsége elnöke).

A rendezvény részletes programját ide kattintva töltheti le.

A helyszíni részvétel csak védettségi igazolvány bemutatásával lehetséges. Az online közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk.

Regisztráljon konferenciánkra kedvezményes áron és érezzen rá a nyári újdonságok ízére!

 

Időpont és helyszín

2021. július 2.

Hunguest Hotel Millennium Budapest (1089 Budapest, Üllői út 94–98.), vagy online részvétel

Jelentkezés a konferenciára

Belekóstolna a felnőttképzési újdonságokba?

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok