2021. november. 27. szombat

A szakirányú képzési szakasz a szakképző intézmények és a munkáltatók szoros együttműködésében valósulhat meg. Mind a szakképző intézmény, mind pedig a munkaadó oldaláról fontos a gyakorlati tapasztalatok tükrében megvizsgálni a duális képzés szervezési, lebonyolítási, jogi kérdéseit. 2021 december 7-i szakképzési konferenciánkon ezek mellett kiemelt figyelmet szentelünk azon informatikai alkalmazások bemutatásának, amelyek a szakképzési átalakulás során jöttek létre és az adminisztráció, adatkezelés, adatszolgáltatás kikerülhetetlen platformjai.

Foglalkozunk továbbá a felnőttképzési jogviszony, felnőttképzési tevékenység alapvető szervezési, jogi kérdéseivel, kifejezetten a szakképző intézmények szemszögéből.

A „Szakképzési tudásfonal” című konferencián konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a szakképzők számára hangsúlyos témákat. A konferencián személyes és online részvételi lehetőséget is biztosítunk.

Konferenciánk előadói Balogh Csaba (intézményvezető, Tesco Akadémia), Bertalan Tamás (felnőttképzési szakértő, az Adultus Alapítvány kuratóriumának elnöke), Elek Csaba (szakképzési szakértő, a Budapesti Gazdasági Szakképzési Centrum főigazgató helyettese), Henk Bernadett (projektmenedzser, Tesco Akadémia) és László Gábor (projektmenedzser, Tesco Akadémia).

A konferencia részletes programját ide kattintva töltheti le.

Vegyen részt szakmai programunkon és mintát adunk a legjobb gyakorlat alkalmazásához!

Időpont és helyszín

2021. december 7.

1081 Budapest, Szilágyi u. 3 1/3. vagy online részvétel

Jelentkezés a konferenciára

Szeretné felvenni a fonalat?

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok