2020. szeptember. 25. péntek

Mi változott 2020. szeptember 1-től a felnőttképzés szabályozásban? Hogyan érintik a változások a munkáltatókat? Hogyan valósulhat meg a duális képzés Magyarországon az elstartoló szakképzési szabályozás alapján? Milyen módon növelhető a képzés hatékonysága? Hogyan állítható az e-learning eszközrendszere és módszertana a munkaadói képzések szolgálatába?

A “Munkáltatói képzések aktuális kérdései” című online konferencián gyakorlati szempontból, az új szabályozásnak megfelelően mutatjuk be a legfontosabb témaköröket. Az előadások során konzultációs lehetőséget is biztosítva, interaktív módon vizsgáljuk a jogi feltételrendszert és a célravezető módszereket. A konferencia részletes tartalmát ide kattintva töltheti le.

2020. október 20-i online konferenciánk előadói Balogh Csaba (intézményvezető, Tesco Akadémia), Bertalan Tamás (felnőttképzési szakértő, az Adultus Alapítvány kuratóriumának elnöke), Dr. Kozák András  (köznevelési szakért, mb. egyetemi oktató), és Spáthné Sajben Szilvia (ügyvitelfejlesztési és képzésszervezési szakértő).

Az online konferencián a közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Regisztráljon webkonferenciánkra és fényt derítünk az új szabályoknak megfelelő, hatékony munkáltatói képzések titkaira!

Időpont és helyszín

2020. október 20.

Webkonferencia online részvétellel

Jelentkezés a konferenciára

Világos útmutatást szeretne a munkáltatói képzések aktualitásairól?

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a hr hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok