2018. november. 21. szerda

Felkészülne az EQAVET rendszerű pedagógiai-szakmai ellenőrzésre? Áttekintené a szakképzési és a közismereti kerettanterv szakgimnáziumokat érintő újdonságait? Nyomon követné a szakképzési törvény legújabb, várhatóan 2019. január 1-jétől hatályos módosítását? Megismerné a gyakorlati oktatókra vonatkozó új munkajogi szabályokat? Teljes képet kapna a duális képzés munkahelyi feltételrendszerének ellenőrzési tapasztalatairól?

A szakképző intézményeknek szóló 2018. december 6-i szakmai rendezvényünkön számba vesszük a szakképzési területen jelentkező újdonságokat és lényeges aktualitásokat.

A „Szakképzési tudásputtony” című szakmai rendezvényen konzultációs lehetőséget is biztosítva járjuk körbe a fontos tudnivalókat, gyakorlatias magyarázatok segítségével világítjuk meg a problémás kérdésekre adható legjobb válaszokat.

2018. december 6-i konferenciánk előadói Elek Csaba (BKIK), Jakabné Baján Ilona (Tempus Közalapítvány), Kozák András (köznevelési szakértő), Králik Tibor (Soproni Szakképzési Centrum). A rendezvény részletes programját ide kattintva töltheti le.

Jöjjön el szakmai konferenciánkra és egy zsáknyi aktualitással lepjük meg a szakképzés területéről!

Időpont és helyszín

2018. december 6.

1081 Budapest, Szilágyi u. 3. 1/3.

Jelentkezés a konferenciára

Számba venné a szakképzést érintő jogszabályi változásokat, az ellenőrzéssel kapcsolatos tudnivalókat?

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön a szak- és felnőttképzés területét érintő rendezvényeinkről és új kiadványainkról elektronikus hírlevelünkből! Iratkozzon fel most ingyenes tájékoztatónkra!

Tovább a felnőttképzési hírlevél feliratkozáshoz

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok