2024. május. 7. kedd

„A foglalkoztatás-felügyeleti ellenőrzések súlypontjai és időszerű munkavédelmi kérdések” című konferencián bemutattuk az ellenőrzések folyamatát és az aktuális tudnivalókat, lehetőséget biztosítottunk a naprakész tájékozódáshoz, a hatályos jogszabályi előírások megfelelő alkalmazásához. A 25/2024. (II. 14.) Korm. rendelet megváltoztatta a munkavédelmi bírság mértékére és a kiszabására vonatkozó részletes szabályokat, előadásaink keretében áttekintettük a március 1-jétől hatályos új szabályozást.
Szakmai rendezvényünk során konzultációs lehetőséget nyújtva jártuk körbe a legfontosabb témaköröket. 2024. április 25-i konferenciánk előadói: Gajdos Nándor, főosztályvezető, Pest Vármegyei Kormányhivatal, valamint Nesztinger Péter, főosztályvezető, Nemzetgazdasági Minisztérium, Munkavédelmi Irányítási Főosztály voltak.

A konferencián történő részvétel online közvetítéssel is lehetséges. A közvetítéshez a Google Meet alkalmazást használjuk. Nem szükséges hozzá semmilyen kiegészítő letöltése, bármelyik böngészőből elérhető.

Időpont és helyszín

Szervezés alatt!

Jelentkezés a konferenciára

Következő rendezvényünk szervezés alatt!

Jelentkezés a konferenciára

Hírlevél feliratkozás

Iratkozzon fel ingyenes tájékoztatónkra.

Tovább a hr hírlevél feliratkozáshoz→

Előadás anyagok letöltése

A kapott kóddal letöltheti az előadások anyagait az alábbi linken:konferencia anyagok